De kwaliteit van het origineel
De originele Bereila Sauzenbar is al vele jaren een van de meest toegepaste systemen voor het doseren van koude en warme sauzen, zoals mosterd, ketchup, currysaus en natuurlijk pindasaus.
De Sauzenbar is daarmee een zeer bekende verschijning in de Nederlandse cafetaria, maar zeker ook in restaurants, bedrijfskantines en tal van andere locaties waar voedselbereiding plaatsvindt.
Bewezen kwaliteit
De Bereila Sauzenbar is vervaardigd uit roestvaststaal en hoogwaardige materialen en componenten.
Het systeem is robuust en degelijk gebouwd. Goed voor een lange levensduur, optimaal gebruiksgemak en een maximale efficiëntie.
De verwarmde Bereila Sauzenbar
In de verwarmde “au-bain-marie” uitvoering is de Bereila Sauzenbar beschikbaar met één, twee of drie sauscontainers. Standaard beschikt de verwarmde Sauzenbar over één of meer NEOdis heveldispensers. Op aanvraag levert Bereila speciale dispensers voor sjasliksaus (en soortgelijke sauzen met kleine stukjes groente) evenals voor chocoladesaus.
Warme sauzen blijven uitstekend op temperatuur en koeken niet aan. De saus blijft vers en lekker!
De verwarmde Sauzenbar van Bereila heeft een verwarmingssysteem bestaande uit een roestvaststalen verwarmingselement en een traploos regelbare thermostaat, instelbaar tot een maximum van 85 graden Celsius. De Sauzenbar is bovendien voorzien van een droogkookbeveiliging die voorkomt dat het verwarmingselement doorbrandt indien zich geen of onvoldoende water in het systeem bevindt.
More product information
De voordelen van de Bereila Sauzenbar
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen spoedig contact met u op!